Ugnsstekt kycklingkorv

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • kycklingstekkorv 600 gr (finns på ICA)
  • 1 finhackad gul lök
  • 3 tomater
  • 1 stor röd paprika
  • 1 eller 1/2 fint hackad färsk chili
  • 2 dl färskost (typ Philadelphia)
  • 2 dl riven ost
  • salt och peppar

Tillagningssätt

  1. Skär stekkorven i 1 cm tjocka skivor och lägg i en ugnsform.
  2. Skär paprika och tomater i mindre bitar.
  3. Blanda med finhackad lök, färskost och riven ost. Spara lite ost för toppingen.
  4. smaka av med salt och peppar.
  5. Smeta på röran ovanpå korven.
  6. Toppa med resten av den rivna osten.
  7. Baka i ugnen på 170 gr i ca 30 minuter.

Kommentera

Nästa Auberginegratäng

Giglio.se