Snabb currykyckling

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 500 gr kycklingfilé
  • 1 msk smör eller rapsolja för stekning
  • 1/2 påse wokgrönsaker
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 dl vatten
  • 2 msk currykrydda
  • 0,5 dl sweet chilli sås
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • salt efter smak

Tillagningssätt

  1. Strimla kycklingen och stek i smör eller rapsolja tills den har fått färg.
  2. Tillsätt wokgrönsakerna och stek ytterligare någon minut.
  3. Tillsätt kokosmjölken, vattnet, currykrydda, sweet chilli och buljongtärning och låt småkoka 4-5 minuter.
  4. Servera med ris, nudlar, couscous eller fullkornsbulgur och en sallad! För LCHF version servera med blomkålsris.

Kommentera

Nästa Lättlagad currykyckling med ketchupmarinad

Giglio.se