Nöttoppar LCHF

Recept LCHF Efterrätt

Ingredienser

  • ca 20 st
  • 200 gr malda eller finhackade hasselnötter
  • 50 gr smör
  • 1 dl sötningsmedel
  • 1 ägg

Tillagningssätt

Sätt ugnen på 175

  1. Blanda hasselnötter  med smält och avsvalnat smör.
  2. Lägg till sötningsmedel och ägg.
  3. Blanda väl.
  4. Klicka smeten med en sked på bakplåtspapper på en plåt.
  5. Sätt en hel nöt på varje kaka.
  6. Grädda i mitten av ugnen i ca 13-15 minuter.
  7. Låt dem svalna och stelna på plåt.

Toppar går även bra att doppa i smält mörk choklad till hälften eller bara dekorera med smält choklad med en sked ovanpå.


Kommentera

Nästa Moussaka med köttfärs och broccoli

Giglio.se