Keso och äppelkaka
Upplagt av admin den 2012-03-07 20:47
Recept LCHF Efterrätt
Ingredienser
- 3 ägg
- 250 gr keso
- 2-3 äpplen
- 100 gr kokosfett
- 1/2 fl krossade linfrön
- 1 dl pofiber
- 2 tsk bakpulver
- 1 msk kakaopulver
- 2 tsk kanel
- smör
- sesamfrön
- ev 1 msk sukrin
Tillagningssätt
- Smörj en form med löstagbar botten med smör och bröa med sesamfrön.
- Riv äpllena.
- Vispa äggen hårt, häll i keson och vispa så att kesokornen mosas lite.
- Rör ner äpplen, kokosfett, krossade linfrön, pofiber, kakopulver, kanel och ev sukrin.
- Ha till sist bakpulver.
- Grädda i 200 gr i ca 30-40 minuter.
- Låt kallna ordentligt i kylskåp innan servering.
- Servera med vispad grädde eller naturell yoghurt.