Grönsaksgratäng med ost

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser för 2 portioner

  • 200 g körsbärstomater
  • 1/2 zucchini
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk timjan
  • 1 msk olivolja
  • salt, peppar
  • 1 dl riven parmesanost
  • 250 g kesella
  • 1 dl crème fraiche
  • 3 ägg

Tillagningssätt

Ugn: 200°

  1. Halvera tomaterna. Dela zucchinin på längden och skiva den. Skala och hacka vitlöken. Fräs tomater, zucchini, vitlök och timjan i en stekpanna med olja.
  2. Vispa samman parmesanost, kesella, crème fraiche och ägg och häll i smord ugnsfast form. Lägg i grönsakerna och baka i ugnen i ca 20 minuter tills den fått fin färg.

Kommentera

Nästa Kycklinggryta med svamp

Giglio.se