Fiskgratäng med kräftstjärtar och tomatsås

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 800 gr torskfilé
  • 1 burk kräftstjärtar
  • 1/2 pkt tomatsås (Icas passerade tomater är bäst enl mig)
  • dill
  • 1-2 dl riven ost
  • salt
  • peppar
  • ca 3 dl grädde

Tillagningssätt

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Salta och peppra fiskfiliéerna och lägg in dem i i en ugnsäker form.
  3. Strö över kräftstjärtar och dill.
  4. Häll över blandning av grädde och tomatsåsen och strö över osten.
  5. Grädda fisken i mitten av ugnen ca 30 min.

Barnen fick kokt potatis till det och stekt sparis, vi med LCHF kokt brocolli och sparis och det var lika gott!


Kommentera

Nästa Fiskbullar

Giglio.se