Bruschetta med avokadoröra och tomat

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 4 skivor kokosbröd eller 2 st baguetter
  • 2 msk smör
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • Röra:
  • 250 g Keso naturell
  • 1 st avokado
  • 1 tomat
  • 1⁄2 st rödlök
  • salt och peppar

Tillagningssätt

Sätt ugnen på 250°.
Dela bröden.
Blanda smör och pressad vitlök och bred det på bröden.
Rosta i ugn 3-5 min.
Dela och gröp ur avokadon.
Skär den i bitar.
Tärna tomaten och hacka rödlöken.
Blanda keso och övriga ingredienser.
Krydda och fördela röran på de varma bröden.

Hur gott som helst!


Kommentera

Nästa Oxrulader med senapssting

Giglio.se