Torsk med ajvar i ugnen

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser för 4 portioner

  • 600 g torskfilé (eller annan fisk)
  • salt, peppar
  • 3 dl vispsgrädde
  • 1 dl ajvar relish
  • 5 msk hackad persilja
  • 2 dl riven ost

Tillagningssätt

  1. Skär fisken i bitar och lägg den i en smord ugnsfast form. Krydda med salt och peppar.
  2. Rör ihop grädde, ajvar relish och persilja och häll över fisken. Om man vill kan man lägga några räkor innan osten. Strö över osten och baka i ugnen i 20 minuter

ELLER om fisken är frusen krydda, lägg i form och in i ugn ca 15 min. Häll sedan gräddblandningen och osten ovanpå och in i ugn ytterliggare 25-30 min.

Servera med:
kokta grönsaker
Ugn: 225°


Kommentera

Nästa Grönsaksgratäng med ost

Giglio.se