Torsk i ugnen

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 500-600 g torsk
  • 30-50 g smör
  • 1 färskpressad citron
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 msk dill
  • 1 msk gräslök
  • 1 msk persilja
  • salt och peppar
  • 2 dl riven lagrad ost

Tillagningssätt

  1. Låt smöret smälta i en ugnsfast form under tiden ugnen går upp i grader.
  2. Ta ut formen när det är någorlunda smält.
  3. Lägg i fisken och häll över pressad citron och salta på fisken.
  4. Blanda creme fraichen med örterna och pepparn.
  5. Bred denna blandning över fisken och strö riven ost över.
  6. Tillaga i 175-200 g i ca 20-25 minuter.
  7. Servera med en valfri god sallad.

Tack till Mariann för den fina recept!


Kommentera

Nästa Kladdkaka i mikron

Giglio.se