Kokoskulor LCHF

Recept LCHF Efterrätt

Ingredienser

  • 1 dl björksocker
  • 50 g kokosfett
  • 200 g riven kokos
  • 1 dl grädde
  • 1 dl kokosmjölk
  • 100 g mörk choklad (minst 70%)

Tillagningssätt

  1. Smält björksocker och kokosfett i en kastrull.
  2. Tillsätt sedan kokosmjölk, grädde och kokos och värm detta ihop en stund.
  3. Låt smeten stå i kylen i ca en timme.
  4. Rulla ca 20-24 kulor av degen.
  5. Låt kulorna stå i frysen i ca en halvtimme.
  6. Smält chokladen i mikro eller vattenbad.
  7. Doppa kokoskulorna i chokladen.
  8. Förvara i kylen.

Inspiration: kurera.se


Kommentera

Nästa Mandelpepparkakor

Giglio.se