Kärleksmums
Kaka
- 6 ägg
- 3 msk sukrin
- 150 g osaltat smör
- 1/2 dl kakao
- 3/4 dl kokosnötsmjöl
- 1/2 dl pofiber
- 1/2 tsk vaniljpulver
- 2 tsk bakpulver
Chokladkräm
- ev. 1 msk snabbkaffepulver
- 100 g mycket mjukt smör
- 50 g cream cheese
- 3 msk sukrin
- 4 msk kakao
Dekoration
- kokosflingor
Tillagningssätt
Kaka
Vispa ägg och sötning pösigt. Smält smöret och vispa ner det i äggsmeten.
Blanda övriga ingredienser i en skål och rör ner dem i smeten. Häll smeten i en smord och bröad form ev. med pofiber, cirka 15x23 cm. Grädda i 175° cirka 20 minuter. Låt kakan svalna.
Chokladkräm
Lös upp snabbkaffepulvret i lite varmt vatten. Rör sedan ihop alla ingredienser väl.
Bred krämen över kakan. Garnera med kokosflingor. Förvara kakan svalt.
Källa LCHF recept http://www.lchfrecept.com/ShowRecepy.aspx?ID=1403