Fylld lövbiff

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 4 lövbiffar
  • 4 msk dijonsenap
  • 4 msk philadelphia
  • salt, svartpeppar
  • 1/2 dl hackad cocktailkapris
  • 1/2 dl vatten
  • smör att steka i

Tillagningssätt

Bred philadelphiaost och senap på lövbiffskivorna och strö sedan på kapris. Vik ihop på mitten. Strö på salt och peppar.
Stek lövbiffen i smör i het stekpanna ca 1 minut på varje sida.
Häll på vattnet och låt koka ihop ca 1 minut.

Servera med tex gräddgrönsaker.
Stek valfria grönsaker. Rör ut senap i grädden, salta och peppra och blanda ner i grönsaker. Koka på svag värme i några minuter.


Kommentera

Nästa Räkpizza GI/LCHF

Giglio.se