Fylld kycklingfilé

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 4 st kycklingfiléer
  • 125 gram vitlöksost
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa peppar
  • 1 msk smör
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1 st kycklingbuljong tärning
  • 1 msk kinesisk soja
  • 8 st körsbärstomater

Tillagningssätt

1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär en ficka i varje filé och fyll med en klick vitlöksost och hackad persilja. Fäst med tandpetare,
3. Krydda med salt och peppar, och bryn i smör. Lägg över i en form.
4. Blanda grädde, fond, soja och resten av vitlöksosten i stekpannan och låt koka upp. Häll över kycklingen och in i ugnen ca 15 minuter. Strö över tomater och in i ugnen 5 minuter till.

Serveringsförslag: Klyftpotatis, ris, blomkålsris, kokta grönsaker.


Kommentera

Nästa Zucchinigratäng med ost

Giglio.se