Fetaostfylld Kycklingfilé

Recept LCHF Lunch/ Middag

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 paket kalkonbacon
  • 1 paket feta ost
  • 1 burk crème fraiche paprika & chili
  • 1 burk (2 dl) crème fraiche
  • chilli krydda, salt, peppar, basilika

Tillagningssätt

  1. Snitta upp filéerna och fyll dom med smulad fetaost. Krydda och linda in i bacon. Stek i lite smör så de får fin färg.
  2. Lägg filéerna i en ugnsfast form.
  3. Rör ihop creme fraicherna med hackad färsk basilika eller torkad (vad som finns hemma) och häll sedan över filéerna.
  4. Stek i ugn på 225 grader i ca. 40 min.
  5. Smula över lite fetaost innan servering.
  6. Servera med kokt broccoli eller blomkålsbuketter.

Smaklig måltid.

Inspiration från Kokaihop.


Kommentera

Nästa LCHF snabbaste nötbröd

Giglio.se