Bröd i långpanna

Recept LCHF Bröd

Ingredienser

  • 200 g (3dl) linfrö
  • 50 g (1dl) sesamfrö
  • 50 g (0,75dl) hasselnötter
  • 50 g (0,75dl) mandel
  • 50 g kruska kli, fibrex eller fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1,5 msk brödkryddor

Blanda ihop

  • 50 g smält smör
  • 1 dl creme fraiche
  • 250 g keso
  • 6 ägg

Tillagningssätt

Mixa alla nötter och frön till "mjöl" i till exempel en mixer.

Blanda ihop allt och häll i en avlång brödform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 60-80 min (beroende på ugn) i 175 grader. Ta ut brödet ur formen och låt det svalna. Skär i tunna skivor.


Kommentera

Nästa Mandelkaka med kardemumma

Giglio.se