Biffrullader med ädelost
Ingredienser
- 4 skivor utskuren biff eller lövbiff
- 150 g ädelost
- 4 dl visp grädde
- 1½ grönsaksbuljongtärning
- smör till stekning
- svartpeppar, salt
Tillagningssätt
Lägg biffskivorna och banka ut dem så de blir tunna om det är inte lövbiff.
Ta 100 g ädelost och fördela den på de fyra köttbitarna.
Rulla ihop och fäst med tandpetare.
Stek rulladerna hastigt runt om i smör i en stekpanna.
Salta och peppra och lägg dem sedan åt sidan.
Sås:
Häll i grädden i samma panna som du stekt köttet i, smula i buljongtärningen och resten av ädelosten.
Låt koka upp under vispning.
Rör om tills osten och buljongtärningen smält.
Lägg i rulladerna och låt småputtra under lock i ca 10-15 minuter.
Servera med kokta grönsaker.